De Site van Jarno van Hespen

Fabian heeft koorts

15 juli 2006

Fabian heeft koorts

Categorie: Ziekte Jarno |

zaterdag 15 juli 2006: Behalve dat we wel een aantal keren per nacht wakker worden omdat hij ons roept omdat hij moet plassen en dat de voedingspomp op een gegeven moment piept omdat hij klaar is, wel goed geslapen. Fabian begon deze dag niet goed. Geen trek in eten en erg dreinerig, vervelend, dwars gedrag. Aan het eind van de ochtend kregen we visite van Peter en Annie van de Corput. De jongens kregen beide een cadeautje. Toch kon de moooie wagen met circus aanhanger Fabian niet vrolijker maken. En…op eens lag hij dus te slapen op de bank ! Toen deze visite vertrok stond de volgende visite al op de stoep. Tante Anke met dochter Sandra. Sandra "wilde" wel met Jarno het SpongeBob kaart spel doen. Even verlichting voor ons eigenlijk, want ook al is het fijn dat hij weer een paar dagen thuis is, we worden toch altijd veel "geclaimd" door hem om de hele tijd iets met hem te doen. Toen de visite weg was, hebben we Fabian getemperatuurd en waar we al bang voor waren… Flinke koorts. Vandaar. Deze zaterdag met aale aanloop dus snel weer voorbij.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 15 juli 2006 om 21:21 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.