De Site van Jarno van Hespen

Jarno heeft een paar stapjes los gelopen.

16 juli 2006

Jarno heeft een paar stapjes los gelopen.

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 16 juli 2006: Jarno en Fabian vannochtend eerst een poos tv gekeken en wij vonden het niet zo erg om wat trager op gang te komen op deze warme zondag. Fabian had nog wel boven de 38 en had het nog over buik- en been pijn, maar na toediening van een paracetamol voelde hij zich toch al weer wat lekkerder. Vandaag weer een erg warme dag, troch veel buiten gezeten, wel in de schaduw natuurlijk. Fabian stortte ook vandaag weer rond 17:30 erg in en heeft ook niet meer gegeten. Jarno at daarom zowaar aardig wat cheez dippers die voor Fabian bedoeld waren !!! Beter iets dan niets toch ? Zijnkleine broertje had nu 40 graden koorts en sliep alweer op de bank tijdens het eten. Jarno liep vanavond boven met mij een paar stapjes los !!! Súper hoor.

Dit bericht is gepost op zondag, 16 juli 2006 om 21:23 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.