De Site van Jarno van Hespen

Meer calorieen via de sonde.

19 juli 2006

Meer calorieen via de sonde.

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 19 juli 2006: Toen Coby en Fabian om 14:30 aan kwamen, waren ze buiten water spelletjes aan het doen met onder andere een groene zeep glijbaan en met spuiten elkaar nat aan het spuiten. Daarna gingen we met z’n allen zwemmen (ik was inmiddels ook aangekomen). Zwemmen vinden de jongens altijd heel leuk en dat was nu ook weer het geval. Hierna natuurlijk nog een spelletje en daarna eten. Fabian en ik zijn daarna naar huis gegaan en Jarno werd door Coby op bed gelegd. Vannacht krijgt hij 600 ml Nutrini Multi Fibre en 200 ml Tentrini Energy. Hierdoor krijgt hij meer calorieën binnen, dus maar even afwachten of hij hier tegen kan. De Energy drank moet geleidelijk opgebouwd worden.

Dit bericht is gepost op woensdag, 19 juli 2006 om 21:26 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.