De Site van Jarno van Hespen

Feyenoord selectie in het Sophia

20 juli 2006

Feyenoord selectie in het Sophia

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 20 juli 2006: Vandaag weer meeloopdag, dus Fabian werd al om 11:30 afgeleverd bij de Sophia opvang. Coby kon daarna nog bij Jarno kijken tijdens de fysio en ergo therapie. Na de lunch kwam ik er ook bij, want we hadden een gesprek met de maatschappelijk werkster Selma. Was weer een zwaar gesprek, want de belasting is erg zwaar. Daarna nog een klein stukje van logopedie gezien, waarbij hij bezig was met een spelletje waarbij hij plaatjes bij elkaar moet zoeken. Natuurlijk moest hij daarbij ook uitleggen waarom ze bij elkaar horen. Hierna ging ik nog even naar de KPN en Coby ging rond 15:00 uur met Jarno naar het Sophia wandelen om Fabian op te halen. Ze vielen midden in een Feyenoord drukte in de hal. Alle spelers in blauw / wit tenue en Jarno kreeg een plastic vlag waar hij handtekeningen op kon laten zetten. Ook nog een kalender en stickers "gescoord", alhoewel hij niets met voetbal heeft, tóch maar alles aangenomen. Hierna wilden ze dus nog naar Fabian, maar die kwam opeens met een “juf” en andere kindjes door de hal aanlopen. Ze waren op weg naar buiten, naar de buitenspeeltuinen, dus…. Wilde hij niet gelijk mee terug naar Rijndam. Jarno en Coby zijn daarom ook maar meegegaan naar buiten. Jarno zag beneden bij de tuin uitgang zijn Sophia fysio therapeute Aad nog. Ze moesten wel de tijd in de gaten houden, omdat we nog een evaluatie gesprek zouden hebben deze middag met de fysio therapeute Rebecca in Rijndam. Opnieuw een zeer hete tocht terug gelopen. Jarno was zo aardig om Fabian toe te staan op zijn schoot te mogen zitten tijdens de terug rit. Ze waren wel weer erg blij terug te zijn in de airco van Rijndam hoor ! (lekker 21 graden). Om half vijf kwam ik ook weer terug, want toen hadden we het gesprek met Rebecca. Natuurlijk was ze heel tevreden over zijn voortgang. Hierna nog een kort spelletje voor het eten, waarna Coby en Fabian weer richting huis gingen. Ik heb nog een kort spelletje met hem gespeeld en daarna op bed gelegen.

Dit bericht is gepost op donderdag, 20 juli 2006 om 21:28 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.