De Site van Jarno van Hespen

Weer vroeg naar huis.

21 juli 2006

Weer vroeg naar huis.

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 21 juli 2006: Wát een mazzel, hij mag nu voortaan op vrijdag na zijn laatste therapie mee naar huis op weekend verlof. Coby heeft hier heel wat keren “strijd” voor moeten leveren, maar het is nu voor elkaar. Vanmorgen mocht hij dus na het ontbijt (wat hij nog steeds niet doet), ergotherapie en een kort gesprekje met arts Elise, opgehaald worden. Aangezien er bij KPN een bijeenkomst was aan het eind van de middag, waarbij ik tot 16:00 aanwezig moest zijn, kwamen Coby en Fabian om 11:45 op de kinderafdeling. Nadat hij nog even afscheid had genomen van mede revalidant Frank (het was namelijk zijn laatste dag), konden we gaan. Vanmiddag thuis afgewisseld met tv kijken en spelletjes doen. Hij was echt in zijn nopjes omdat hij al zo vroeg thuis was. Ook al is het in onze huiskamer stukke warmer als in Rijndam. Ondanks dat we gebakken aardappeltjes aten, heeft hij toch alleen wat willen drinken, helaas. De eetlust komt nog altijd niet terug in deze 2e chemokuur rustweek.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 21 juli 2006 om 21:35 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.