De Site van Jarno van Hespen

Nintendo DS lite gekocht.

22 juli 2006

Nintendo DS lite gekocht.

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 22 juli 2006: Halverwege de ochtend zijn we naar het winkelcentrum in Hellevoetsluis afgereisd mét…… een hele stapel cadeaubonnen bij ons. Bij Intertoys besloot hij (in/na overleg met mij) tot de aankoop van een Nintendo DS Lite !!! Ook nog een Cars spel erbij om mee te spelen. Glunderen dus. Hij hield zelfs nog 2,50 Euro over !!! Toen nog naar Bart Smit, want ook daar kon hij nog wat uitzoeken. Hij koos zelf heel vastberaden voor het spel Muizenval. Wat hem betrof konden we dus ook gelijk naar huis, maar ik wilde nog wel een ijsje en Coby natuurlijk nog een beetje vrouwshoppen. Dus.. het werd ongeveer kwart over drie. Eenmaal thuis kwamen (na een telefoontje) klasgenootje Mariska met haar broer Jeroen en moeder Annette nog. En weer wat later kwamen oom Erwin en tante Ursula. Van hen namen we een mobiele airco over, wel nodig nu en werd “gratis” thuis bezorgd. Morgen zal er dus vast wel wat meer tijd komen om ons te verdiepen in de nieuwe aanwinsten.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 22 juli 2006 om 21:36 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.