De Site van Jarno van Hespen

Muizenval, muizenval en nog eens muizenval

23 juli 2006

Muizenval, muizenval en nog eens muizenval

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 23 juli 2006: Hij was al weer om 7 uur present. Pppfffff….. Ach ja, zo heb je wat aan je dag hè. Zoals je begrijpt: het werd veelvuldig Muizenval spelen en ook af en toe een spelletje Cars. Nog even gelopen (met spalken aan en wat hulp van mij) naar Amanda (een paar huizen verderop) om het lopen even te demonstreren. Zij waren op vakantie geweest, dus zagen weer veel verschil. ’s Avonds konden we hem (weer) niet blij maken met een warm hapje. Het bleef weer bij alleen iets drinken.

Dit bericht is gepost op zondag, 23 juli 2006 om 21:37 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.