25 juli 2006

Naar Blijdorp

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 25 juli 2006: Vandaag is Jarno met de kinderafdeling naar Blijdorp gegaan van 9 uur tot ongeveer 14:00 uur. Het was wel een erg hete dag, maar toch hebben ze het heel leuk gehad. Jarno mocht van Helmer zelfs nog een cadeautje uitzoeken, het werd een krokodil ! En best nog wel groot, dus iedereen jaagt hij de stuipen op het lijf door met de krokodil te zwaaien. Als ze dan ook erg schrikken ervan , is dat natuurlijk helemaal super leuk. Hierna had hij ergotherapie waarna ik hem weer opving om 16:00 uur. Jarno wist toen nog van niets, maar hij mocht vandaag mee naar huis. Een soort weekend verlof midden in de week. Dus omdat hij dit nieuws nu pas te horen kreeg, was hij wel heel aangenaam verrast. Hij kreeg nu de keus om gelijk mee te gaan naar huis, of nog even zijn sport af te maken van 16-17 uur. Tot onze grote verbazing koos hij dus voor sport ! Natuurlijk konden we toen niet meer terug en ben ik met hem meegegaan naar sport. Ze gingen basket ballen en ook Jarno kreeg regelmatig de bal in zijn schoot gelegd terwijl hij in zijn rolstoel rondgereden werd door Rebecca (de fysio). Scoren is hem niet gelukt, maar hij probeerde het wel (3x). Coby was deze middag eens met Fabian naar het “strand” gefietst aan de maasboulevard van Spijkenisse en daar een aantal uurtjes zoet gebracht. Toch was Coby al weer bezig met het avondeten bereiden toen Jarno en ik thuis kwamen rond 18:00 uur. We hadden (onder andere) chicken wings en daar gingen zelfs een aantal hapjes van naar binnen bij Jarno. Daarna was het al weer snel tijd voor bed na deze vermoeiende dag.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 25 juli 2006 om 21:48 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.