De Site van Jarno van Hespen

Fabian in slaap gevallen in een houten klomp.

26 juli 2006

Fabian in slaap gevallen in een houten klomp.

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 26 juli 2006: We moesten vandaag om 11 uur op de oncologie poli zijn, maar het duurde nog bijna een uur voor we naar binnen mochten bij Dr. Reddingius. Daar bleek dat hij eerst een vingerprik moest hebben, dus weer terug naar de bloedprikker. Fabian kwam ook mee kijken en vond het helemaal niet leuk dat Jarno geprikt ging worden, want “dan gaat hij toch huilen?“. Jarno schudde gelijk van niet en zo was het ook, hij huilde niet. Hij moest zelfs lachen om het feit dat hij niet ging huilen en Fabian het wel verwachtte. Daarna weer terug naar de dokter en alles was zo goed, dat hij hem gelijk “goed keurde” voor de kuur voor volgende week. Hijzelf was dan op vakantie, dus daarom deze week. Daarna toch weer even langs bij Annemiek en Laura die zaten te eten. We kwamen er niet onderuit, Jarno wilde beslist. Natuurlijk vonden ze het toch ook leuk hem weer te zien, ondanks dat hun etenspauze de soep in liep. Hierna gingen we naar Ikea, waar het net vandaag Woonsdag (wonen + woensdag + laatste woensdag vd maand = woonsdag) was. Bij binnenkomst konden de jongens al gelijk een placemat gaan verven. Fabian wilde eerst niet, maar daarna kregen we hem niet meer mee. Jarno maakte een leeuw en Fabian (natuurlijk) een vliegtuig. Daarna eerst wat gaan eten in het restaurant, want we hadden best wel honger gekregen. Hierna weer wat verder gewandeld tot Fabian er genoeg van had en in Smalland wilde gaan spelen. Met Jarno zijn we toen verder gelopen, waarbij hij weer wat kon verven. Nu was het een bloempot die hij mooi maakte met zijn naam en verschillende kleuren stippen. Thuis moesten we deze nog afbakken in de oven om de verf vaatmachine vast te maken. Hierna gingen we weer Fabian ophalen, maar die bleek zoek !!!!!! Iedereen begon overal te zoeken en te roepen, maar Fabian bleef onvindbaar. Net toen wij ons ook zorgen begonnen te maken, vond iemand hem onderin een grote houten klomp…. te slapen. Lief hè. Nadat hij wakker was geworden, zijn we nog een ijsje gaan eten (ook Jarno wat likjes) en weer terug naar huis. Daar is Jarno uitgeput op de bank gaan liggen. Het avond eten (rijst met shoarma en een loempia) vond Jarno niks, maar toen hij zag dat Fabian een frikadel kreeg, wilde hij ook wel een paar hapjes. Helaas dacht zijn maag er anders over, want alles kwam er weer uit bij het derde hapje. Ook zijn voedingssonde !!! Dus nu stonden we voor de keus, terug naar Rijndam en daar dan gelijk blijven of naar het ziekenhuis van Spijkenisse voor een nieuwe sonde. Dit was namelijk net vorige week afgesproken door de arts ingeval van nood. We hadden niet gedacht er al zo snel gebruik van te gaan maken, maar Jarno wilde absoluut nog niet naar Rijndam als hij ook thuis had mogen slapen. Dus gebeld met Ruwaard van Putten ziekenhuis en we konden gelijk langs komen. We werden gelijk geholpen en na even wat huilen en kokhalzen zat hij er in. Was snel klaar zo. Toen terug naar huis waar we bij aankomst net Marleen en Damian aan zagen komen lopen. Die kwamen ons diner voor morgen brengen. Jarno zag Damian nog maar amper, zo moe was hij, dus maar snel naar bed gebracht. Fabian vond het echter ook heel leuk, dus die nog een tijd met Damian gespeeld. Zodoende ging hij ook wat later naar bed en lag hij pas rond 21:30 in zijn bedje.

Dit bericht is gepost op woensdag, 26 juli 2006 om 21:49 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.