De Site van Jarno van Hespen

Jarno op de fiets!

27 juli 2006

Jarno op de fiets!

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 27 juli 2006: Ik ging vandaag vroeg naar KPN. Even na 10 uur kwam Amanda Fabian ophalen. Zij was zo lief eén meedenkend en kwam dus zelf met het voorstel om hem op de meeloopdag bij haar in huis/tuin te nemen. Zodoende hoefde Coby hem dus niet naar de opvang van Sophia te brengen. Wel weer heel fijn.  Daarna zijn Jarno en Coby naar Rijndam gereden. Toen ze daar de huiskamer in kwamen, werd er hard gewerkt aan een zogenaamde dromenvanger. Coby heeft hem dus nog op weg geholpen om een ring van pitriet te omwikkelen met blauwe wol. Verder kwamen ze niet, want toen kwam de logopediste hun ophalen. Tijdens het spelen van het Raaf spel, liet ze hem regelmatig woorden en zinnen uitspreken. En zoals altijd voerde hij "braaf" de opdrachten uit. Hierna was het tijd voor de lunch. Jarno "genoot" van een half koopje water en de rest van de groep (en Coby) kregen lekkere tosti’s gepresenteerd. Lekker hoor. Na afruimen van de tafels moet Jarno wat rusten, dus TV kijken op bed. Coby en ik hadden weer een gesprek, Nu met Dr. Elise Huijssen. Ze gaat (zoals zovelen) even op vakantie, maar in die tussentijd  zullen we dan nog een gesprek krijgen met revalidatie arts Dr. Tersteeg. Toen was het al weer tijd om Jarno naar het zwembad te brengen. Deze keer moesten wij (Ron en Coby) zich op het droge moeten houden. Jarno zijn zwemslagen werden ook weer geoefend. Ging best wel goed. Fysiotherapie stond gepland voor 16:00 uur, maar werd iets later. Toen wij vertelden dat we hem maandag op een fiets (grote driewieler) hadden gezet, wilde Rebecca dit ook wel zien! Het werd wel eerst flink sleutelen om het stuur en zadel wat beter op zijn maat te krijgen. En toen mocht hij buiten gaan fietsen! In de achtertuin dus van Rijndam. In de tussentijd kwamen ook oom Erwin en Tante Ursula zijn (snelle) verrichtingen bekijken. Ze waren zeder verrast toen ze hem zagen fietsen. Nu kreeg hij van hen weer leuke Cars muur stickers. Wij stonden ook nog ingepland voor een gesprek met Rebecca (fysio) en Els (ergo), dus "mochten" de bezoekers hem even alleen entertainen. Het werd tafelvoetbal en kwartetten. Wie er (wer) won??? Tja…. Zodoende was het snel tijd om de van Marleen gekregen Spaghetti te verorberen. Mmmmm. Coby is daarna snel naar huis gegaan om Fabian op te halen. Nou, die liep nog heerlijk in zijn zwembroek om 18:45 uur te spelen met Nick en Julia op het pleintje. Werd nog een hele toer om hem mee naar huis te krijgen!!

Dit bericht is gepost op donderdag, 27 juli 2006 om 21:51 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.