De Site van Jarno van Hespen

Afscheid nemen van Helmer

28 juli 2006

Afscheid nemen van Helmer

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 28 juli 2006: De dag begon rustig, pas om 11 uur erfgotherapie van Els (die nu óók met vakantie gaat). De tijd daarvóór natuurlijk in de huiskamer ddorgebracht. Ook na zijn rustuurtje weer met o.a. pedagogische medewerkster in de huiskamer. De komende weken is er namelijk een project dat heet: Heel kapot, georganiseerd door Villa Zebra. Dit is een kunstwerkhal voor kinderen en ontwikkelt tentoonstellingen met workshops voor kinderen. Toen ik binnen kwam lagen er net 2 kinderen op de grond op een groot stuk wit papier. Door 2 kunstenaars werd hun omtrek getekend. Daar gaan ze dus nog iets verder mee doen. Van Jarno is tijdens het spelen van Stratego Junior een silhouet foto gemaakt. Ze schijnen nu elke vrijdag iets te komen doen voor dit project. En op een gegeven moment wordt dan het eindresultaat tentoongesteld in Villa Zebra (Kop van Zuid). En toen…. was het tijd om afscheid te nemen van Helmer. Hier was/is Jarno niet blij mee. Ze hadden namelijk best wel een speciale band opgebouwd samen. Ook al is Helmer al 13 jaar. Daarom vonden we het wel leuk om hem een aardigheidje mee te geven, waar Helmer dus wel verrast en blij mee was. Hè, hè, en na dit alles kon ik hem én de bagage (sondevoeding, spuiten, pomp, stethoscoop, medicijnen, vuile was, etc) naar Spijkenisse rijden. Gezien het feit dat Coby en Fabian deze middag niet naar Rijndam hoefden, hebben ze het moment aangegrepen om nogmaals naar het strandje aan de maasboulevard te fietsen. Ervan genoten hoor. Toen ze thuis kwamen bleek het Sophia ziekenhuis gebeld te hebben, de opname voor de chemo van aanstaande woensdag is verzet naar a.s. dinsdag.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 28 juli 2006 om 21:53 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.