3 augustus 2006

Papa weg?

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 3 augustus 2006: Coby heeft ‘s ochtends wel even naar Rijndam gebeld om te horen hoe het gegaan was met Jarno. Hij had nu dus zoals van te voren afgesproken was, wel alleen …. water gehad via de sonde en hij had hier geen klachten van gekregen. Coby had de meeloopdag min of meer afgezegd, Dinsdag en woensdag al Sophia geweest, zo ook Fabain. Vanmiddag om 15:00 weer een gesprek met Selma, de maatschappelijk werkster. Hij had al geen therapie meer. Tijdens het spelen van wat spelletjes merkten we wel dat hij wat afweziger was. Maakte ook wel weer een meer vermoeide indruk. Coby heeft nog een poging ondernomen om de ergotherapie van vrijdag middag op te laten schuiven. Verder heeft hij ‘s morgens namelijk niets staan, behalve dus om 16:00 uur ergo. Niet handig gepland. Vanavond is Coby met Fabian gewoon op tijd naar huis gegaan. Die was namelijk ook wel meer vermoeid door de afgelopen dagen. Ik bleef netjes wachten in de slaapkamer tot de groep klaar was met eten, tot Kimberly mij kwam halen, want Jarno was overstuur omdat ik ook weg gegaan was. Terwijl ik hem dus helemaal geen gedag had gezegd, logisch want ik was er ook nog gewoon. Hij dacht gewoon dat ik ook weg was gegaan, maar toen ik dus in de huiskamer kwam, was het meeste leed al weer geleden, want hij was al weer een spelletje aan het doen met Ronaska. Daarna lekker naar bed gebracht.

Dit bericht is gepost op donderdag, 3 augustus 2006 om 18:58 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.