De Site van Jarno van Hespen

Foto’s gemaakt van groepsgenootjes

7 augustus 2006

Foto’s gemaakt van groepsgenootjes

Categorie: Ziekte Jarno |

Maandag 7 augustus 2006: Vannacht om 1:30 de voedingspomp weer aangezet (was dus om 22:15 gisteravond gestopt i.v.m. spugen) Echter om 3:30 weer gespuugd. Nu was het weer gal/maagsappen. We hebben hem daarom maar een extra dosis motilium (tegen de misselijkheid) gegeven en geen voeding meer gegeven. Ook hebben we hem wat langer laten slapen (gisteren nog wel gebeld met Rijndam daarover). Dus rond 8:30 mocht/moest hij weer wakker worden, hij zou namelijk om 10:00 uur ergo therapie krijgen. Na 9 uur samen met mij weer de deur uit. Ook nu wel weer even bezig met de overdracht richting de verpleging. Verder had hij nog een half uurtje fysio deze ochtend. Door problemen met de software op de PC bij de receptie kon zijn tv stick niet opgewaardeerd worden. Zodoende mocht hij zijn gebruikelijk rust/ tv uurtje nu i.p.v. op zijn bed, op de bank in de huiskamer beleven. Nou, nou, nou! Toen wij ‘s middags weer bij hem waren, hebben we nog wat foto’s gemaakt van Jarno en Fabian en ook met wat andere groepsgenootjes van hem. (zie site). Doordat Coby vanmorgen al had staan kokkerellen, aten we vanavond dus gekookte aardappelen, sperziebonen, varkenshaas en salade. Fabian at er ook goed van. Na de maaltijd zijn Coby en Fabian naar huis gegaan. De voeding van Jarno zou vanavond op 360 ml en 60 ml/uur  gezet worden. Benieuwd of het nu beter ging.

Dit bericht is gepost op maandag, 7 augustus 2006 om 19:00 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.