De Site van Jarno van Hespen

Afscheid Inge-Els

8 augustus 2006

Afscheid Inge-Els

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 8 augustus 2006: Coby was wel heel benieuwd of het goed gegaan was met zijn voeding en eventueel overgeven, dus gebeld met de afdeling. Het was nu gelukt en hij had zelfs nog 100 ml water erna gehad ook, hè, hè. In de loop van de ochtend is Coby met Fabian (uiteraard!) naar het centrum gegaan, naar de markt en de bibliotheek. Toen ze net terug waren, ging Fabian nog een uurtje met Nick spelen. Rond 15:00 uur weer naar Rotterdam vertrokken. Vanmiddag stond er weer groepssporten ingepland. Daarna was er nog het afscheid van Inge-Else (16 jaar). Zij trakteerde op heerlijke multi-vlaai en dat om 17:00 uur !!, dus de uit de diepvries meegebrachte restanten maaltijd ging er daarna iets minder vlot en smakelijk in natuurlijk. Na het beëindigen van onze maaltijd kregen we nog een "vriendelijk"doch dringend verzoek. Of we voortaan Jarno later gedag wilden komen zeggen. Wij drietjes gaan altijd eerder eten als de groep en als wij klaar zijn gaan meestal Coby en Fabian of ik en Fabian naar huis (meestal zo rond 18:15 uur). Fabian weet dat inmiddels ook goed en rent uit zich zelf al naar de huiskamer: "Jarno kus geven"! Maar ja, dan zit Jarno en de rest nog te eten en dit wordt nu dus niet meer getolereerd. Dus dat wordt voortaan maar afscheid nemen vòòrdat wij gaan "dineren". Fabian en Jarno daarna samen in bad gedaan en daarna hield hij het al snel voor gezien.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 8 augustus 2006 om 19:20 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.