De Site van Jarno van Hespen

Kauwgomballen automaat gekregen.

9 augustus 2006

Kauwgomballen automaat gekregen.

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 9 augustus 2006: Vandaag moest hij dus weer even naar de onco-poli in het Sophia. Coby wilde toch ook graag met hem mee (en ik dus ook), dus Coby de stoute schoenen aangetrokken en aan Marleen gevraagd of Fabian bij haar mocht. Dan hoefde hij dus niet het huilen van Jarno bij het verwijderen van de pleister en het aanprikken aan te horen, plus het dubbele heen en weer rijden vandaag. Dus om even na 10 uur Fabian naar Marleen (en Damian) gebracht, toen naar Rijndam om Jarno op te halen. Ik kwam daar ook net aan. Ze waren buiten activiteiten aan het doen, dus nog even snel een bakkie gedaan. We zagen dat zijn dekbed overtrek van zijn bed af was, Oh jé ??!!  Ja hoor, bij navraag bleek dus dat hij gisteren avond rond 22:00 uur toch weer had moeten spugen. Wel weer gal, geen sonde voeding. Misschien dat de kytril (tegen misselijkheid) toch iets te snel is gestopt na zijn zware kuur.
Om 11:30 waren we in het Sophia. Deze keer "maar" circa 3 kwartier hoeven te wachten. Vòòr het aanprikken kreeg hij al een cadeautje! Het bleek namelijk dat de Shell gedoneerd had. Voor alle kinderen een grote metalen kauwgomballen automaat!  Het aanprikken e.d. was wel weer even een vervelend moment voor hem hoor. Iedereen probeert hem wel zo goed mogelijk te steunen en te troosten, maar ja, hij moet het doorstaan en ondergaan hè. Deze keer waren we dus niet na al te lange tijd weer terug in Rijndam. Coby heeft mij daarna afgezet bij de KPN en voor korte tijd terug naar Spijkenisse gegaan. Even na 14:00 uur is ze dan naar de Aldebaranstraat gereden om Marleen, Damian en Fabian op te halen. Met een gevulde auto wéér naar Rotterdam. Óók mij nog opgehaald bij de KPN, want het was regenachtig weer, zodat we om 15;00 uur in Rijndam waren om te gaan zwemmen. Jarno wist van te voren niet dat Damian zou komen om dus o.a. mee te zwemmen, dus dat vond hij super leuk.
Om 17;30 waren we met z’n allen beneden in het restaurant (inclusief de papa van Damian). Jarno wilde wel een paar stukjes van zijn broertjes frikadel eten en een paar hapjes appelmoes. Vanavond stond er nóg iets op het programma van de kinder afdeling, namelijk film kijken in een zaal (physica) ergens beneden. Zodoende hadden we het eerder vandaag al voorgelegd aan hem, of hij het goed vond dat een verpleegkundige hem vandaag op bed zou leggen. Jarno vond dit best, dus waren we dit keer gezamenlijk “vroeg” thuis. Natuurlijk zijn we wel benieuwd of hij de film leuk zal vinden en tot hoe lang hij het vol houdt.  

Dit bericht is gepost op woensdag, 9 augustus 2006 om 19:22 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.