10 augustus 2006

Weer overgeven

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 10 augustus 2006: We hoorden dat hij woensdagavond, een paar uur na aansluiten van de voeding, toch weer had moeten spugen. Vervelend nieuws dus weer. De film was ook niet zo interessant, want hij was in het Engels, dus best wel vermoeiend. Hij had dus niet heel de film uitgekeken, maar het was wel gezellig geweest. Net een echte bioscoop. Coby heeft de meeloopdag even op een lager pitje gezet, daar maakt men gelukkig geen gedoe over en zijn begripvol. Toch moeten wij (Coby en ik) wel om 14:15 uur aanwezig zijn voor een gesprek met de revalidatie arts Dr. Ter Steeg over een eerder gevoerd team overleg. Zodoende Fabian toch "even" naar de opvang in Sophia gebracht. Dat luistert namelijk wat rustiger, want op zo’n moment wilt hij natuurlijk nèt even niet alleen puzzelen, spelen, fietsen, of iets dergelijks. Toen we er vanmorgen thuis over spraken vond hij het prima om naar de "peuterspeelzaal in het ziekenhuis" te gaan, maar eenmaal ter plekke kreeg hij bedenkingen en vond het niet meer zo leuk. Hè, ook Coby krijgt dan wel een brok in haar keel hoor. Het gesprek met de revalidatie arts bleek minder voor te stellen als we gedacht hadden (ook dat nog), want voor het teamoverleg bleken er nogal wat vaste therapeuten van Jarno afwezig te zijn (vakantie). De vervangers kunnen natuurlijk niet zo veel over hem vertellen, dus is het teamoverleg niet doorgegaan. Lekker dan. Daarna hebben we nog even gekeken naar zijn verrichtingen tijdens zijn individuele zwemmen. Tegen 16:00 ben ik Fabian op gaan halen. Daar vertelde de "juf" dat hij even wat stilletjes was blijven staan en dat hij een traantje had gehad omdat zijn mama weg was! Slik, slik. Daarna was hij het wel weer snel vergeten en had zelfs een mooie kleurplaat gemaakt. Vanmiddag kwamen Tante Ursula en Oom Erwin nog even bij hem/ons langs. Vannacht ben ik bij hem blijven slapen. Dat had hij vorige week al gevraagd, want dat wilde hij zo graag. Het was inderdaad wel weer een tijdje geleden hoor. De sonde voeding werd nu op een lagere inloopsnelheid gezet (40 ml in plaats van 60 ml/uur) Afwachten maar.

Dit bericht is gepost op donderdag, 10 augustus 2006 om 19:23 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.