De Site van Jarno van Hespen

Pancho naar de dierenarts

11 augustus 2006

Pancho naar de dierenarts

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 11 augustus 2006: De voeding is goed gegaan, hè, hè, wij opgelucht. Coby vanmorgen met Pancho naar de dierenarts gegaan. Die was namelijk al een week niet in orde, maag/darm problemen en beslist niet fit. Een prik gehad en voor een week tabletten. Jarno en wij hadden mazzel, want zijn laatste therapie was tot 12 uur. Dus kon hij vroeg met weekend verlof. Toch staan de benodigdheden zoals voeding, medicijnen nooit klaar, dus toch pas rond half twee thuis. Toen hij net thuis was, zei hij dat hij een beetje trek had! Dus een aantal Cheez Dippers zitten smikkelen, de ijsthee vond hij ook lekker. Later in de middag zijn we met z’n allen naar Zuidplein gegaan. Ik liep me te verlekkeren bij Saturn (een nieuw soort Mediamarkt) en daarna bij McDonald’s waar we een tussen stop hielden. Ook daar heeft hij voor zijn doen redelijk wat van een ijsje meegedaan. Ook al hebben wij dan wat minder, in dit geval geeft het niets. Het is zó fijn dat we hem eindelijk iets overdag zien eten (met smaak).
Door een enorme drukte op de weg, hebben we er wel heel lang over gedaan om weer in Spijkenisse terug te komen. (Panne in de Botlektunnel en aanrijding op de Hartelbrug en wegwerkzaamheden naar de Spijkenisse brug ). We aten rösti, schnitzel en stoomgroenten. In wat stukjes schnitzel had hij ook wel zin en toen was het al weer bad en bed tijd.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 11 augustus 2006 om 19:24 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.