12 augustus 2006

Geeske jarig

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 12 augustus 2006: Niet al te vroeg wakker geworden, lekker dus. Vanmorgen op visite bij de overbuurtjes, Familie Boudestein, want Geeske vierde haar verjaardag. Jarno en zij vonden het wel weer leuk met elkaar te kunnen spelen. Later in de middag gingen Jarno, Fabian en ik naar de andere buurtjes, Familie Veltman. Ik "moest" buurman Frank helpen met het aansluiten van zijn internetplusbellen pakket. Is heel makkelijk, maar zoals gebruikelijk als je denkt dat het makkelijk is, ging er weer van alles mis. Amber en Amoa konden intussen lekker met Jarno en Fabian spelen en Coby had zodoende ook een paar uurtjes vrijaf en is eens lekker in haar eentje naar Intra tuin geweest. Vanavond eten Coby en ik rijst met kipfilet en roerbakgroenten in ketjapwoksaus. Voor de jongens lange (koelverse) knakworst en stokbrood met kruidenboter. Jarno heeft een hele worst opgegeten !!!Bijzonder dus. Vannacht voeding van 350 ml en 200 ml water gegeven op een langzame stand, 40 ml per uur.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 12 augustus 2006 om 19:26 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.