De Site van Jarno van Hespen

Sonde voeding verhoogd

13 augustus 2006

Sonde voeding verhoogd

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 13 augustus 2006: Het is zondag, dus wat doen we dan? Juist, lekker rustig aan de dag beginnen. Coby had onlangs een cd-rom geleend bij de bibliotheek; De Toverdoos. Een lange tijd heeft hij amper gecomputerd, maar deze Toverdoos viel goed in de smaak en hij kreeg er weer aardigheid in. ‘s middags wilde hij een vriendinnetje uitnodigen uit zijn klas. Om een uur of kwart over drie kwam dus Mariska, waar hij lekker wat spelletjes mee hebt zitten doen. Vanavond at hij wat stukjes kip cordon blue en wat stoofpeertjes plus een halve beker ijsthee. Het is zo al een stuk fijner als we aan tafel zitten en hij heeft toch óók iets op zijn bord!  Aan het begin van de avond belde Peter vd Meulen om hun geplande bezoek voor morgen in Rijndam af te zeggen. Sandra was namelijk gisteren flink onwel geworden en in het ziekenhuis opgenomen. Érg schrikken voor ons natuurlijk. Vanavond/nacht de hoeveelheid sonde voeding weer iets opgehoogd. Nu 400 ml sondevoeding en 100 ml water met een snelheid van 45 ml/uur. Het gaat nog steeds goed.

Dit bericht is gepost op zondag, 13 augustus 2006 om 19:27 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.