De Site van Jarno van Hespen

Weer lekker vroeg naar huis.

18 augustus 2006

Weer lekker vroeg naar huis.

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 18 augustus 2006: De nacht was goed gegaan. We hebben niet gehoord dat er iets is mis gegaan, dus…. In de ochtend had hij geen druk programma en ook ’s middags had hij mazzel. Zijn laatste therapie eindigde om 14:30 en deze middag is Coby hem gaan ophalen, ik was namelijk bezig met beitsen van de kozijnen binnen en kon dit nu netjes afmaken. Vòòr 16 uur was hij thuis, goed geregeld!!! Bij het avondeten heeft hij één visstick op, een beetje appelmoes, een halve beker ijsthee en als toetje een Danoontje stick. Voor hem dus heel wat.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 18 augustus 2006 om 19:37 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.