De Site van Jarno van Hespen

Jarno in een Porsche

23 augustus 2006

Jarno in een Porsche

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 23 augustus: Vandaag ging ik eerder naar Jarno, want we wilden (weer) naar het Sophia. Dit keer omdat hij in een Porsche mocht zitten. Zodoende was ik 13:00 uur al in Rijndam. Jarno werd na de lunch net naar mij toe gereden en we zijn toen snel naar Sophia gegaan. Daar was het heel rustig, dus hij mocht bijna direct plaats nemen achter het stuur van een  mooie zilver grijze Porsche. Ook al liet hij het niet zo heel erg merken (zoals gewoonlijk) vond hij het wel prachtig. Natuurlijk moesten we toen eerst nog even plassen en daarna weer terug naar Rijndam. Daar heb ik hem achtergelaten bij de Pedagogisch medewerkster waar hij verder ging met een bakje met mozaïek erop. Ik ging toen even de stad in. Om 15:00 waren we allemaal (Coby, Jarno, Fabian en ik) weer verzameld om te gaan zwemmen. Dat was weer dolle pret natuurlijk. We gingen er wel weer iets eerder uit, want we wilden wéér naar Sophia. Nu voor radiografisch bestuurbare autootjes. Helaas duurde alles toch net iets te lang, want bij aankomst zagen we nog net hoe alles werd opgeruimd. Wel hielden de jongens er nog een mooie auto aan over, want die waren nog net niet opgeruimd.
Daarna op ons gemakje terug gewandeld naar Rijndam, waar we nog maar een spelletje hebben gedaan. Het avondeten was ook weer met ons viertjes in de ruimte van de verpleging. Jarno at ook vandaag weer niet zoveel, 5 hapjes vlees en 2 hapjes rodekool met appelmoes. Daarna zijn Fabian en ik naar huis gegaan, nu met de metro, want het was nu wel droog. Coby heeft nog een spelletje met hem gedaan en heeft hem daarna naar bed gebracht en is daarna ook naar Spijkenisse gekomen.

Dit bericht is gepost op woensdag, 23 augustus 2006 om 19:47 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.