De Site van Jarno van Hespen

Op visite bij Tante Anke en Sandra

26 augustus 2006

Op visite bij Tante Anke en Sandra

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 26 augustus 2006: Maar een paar keer vannacht geroepen om te plassen, tot het 6:30 was, want toen moest hij plassen, 6:45 poepen, 7 uur sonde voeding klaar, daarna medicijnen, enz, enz. In de loop van de ochtend ging Coby bij Sandra op ziekenbezoek. Ze heeft nog steeds regelmatig een soort epileptische aanvallen, maar is nu wel weer thuis. Ik ging met de jongens naar de markt voor kibbeling en naar de bibliotheek. We hadden alleen vergeten de rolstoel uit de auto te halen, dus die was nu ergens ter hoogte van Nieuwehoorn. Zodoende mocht Jarno deze keer mee in de buggy. Hij vond het niet zo erg, maar de buggy begon steeds meer te kreunen en te piepen. Hij vond het wel weer erg leuk naar de bieb, want dat was zo lang geleden, zei hij. Bij terug komst kwam Coby ook net terug en hebben we de lekkere kibbeling opgegeten. Jarno at ook een paar hapjes. Daarna zijn we naar het tuincentrum gegaan, om wat plantjes te kopen voor de verjaardag van Tante Anke en Sandra. Daarna gelijk door naar Rozenburg. Hij heeft daar in alle drukte gewoon een pokémon spelletje gedaan met Karin. Net voor we weg gingen stopte Fabian zich nog even vol met broodjes met knak worst, terwijl we daarna thuis pizza gingen eten. Fabian at dus niet zo veel, maar Jarno at toch bijna een hele pizza punt op. Ook het toetje (Vlaflip) ging er heel goed in. Daarna nog een spelletje op de computer en badderen. Daarna gingen de lichtjes uit op de eerste verdieping van Keplerlaan 61. Oh ja, sonde voeding loopt ook vannacht op 800, deze wordt nu (gelukkig) niet verhoogd. Blijft er zo hopelijk wat beter in.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 26 augustus 2006 om 19:51 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.