De Site van Jarno van Hespen

Heel z’n bord leeg gegeten

27 augustus 2006

Heel z’n bord leeg gegeten

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 27 augustus 2006: Ondanks het "Papa, Mama, ik moet plassen" en de piepjes van de sonde pomp, sliepen de jongens uit tot 7:30!!! Daarna het tv kijken op bed uitgeprobeerd. Beviel goed. Na wassen en aankleden begon Fabian al met "Gaan we al naar Thomas?" want we zouden vanmiddag naar Gordana, Michiel, Marissa en Thomas gaan. Dus hij moest nog wel een aantal uurtjes wachten. De jongens vanochtend nog wat gecomputerd. Na het middag eten, waarbij Jarno een halve Matzer at, gingen we ons klaar maken om op visite te gaan. Hiervoor kwam buurvrouw Mary nog even, want zij had nog een spel Risk en een 3D puzzel voor Jarno. Hierna gingen we dan toch op visite. Hier spelletjes gedaan (Jarno en Marissa) en omdat Jarno ook zijn Nintendo bij zich had, hebben ze ook nog met een daar aanwezige GameBoy Color en GameBoy Advance én Jarno zijn Nintendo DS gespeeld. Bij het avondeten at Jarno zowaar zijn hele bord leeg, dus een stukje aardappel, stukje vlees en halve asperge, dus hij deed weer heel goed zijn best. Het toetje (Vlaflip) ging ook nu weer heel goed erin. Hierna wéér een spelletje "Woeste Willem", waarbij Jarno natuurlijk weer won. Daarna lekker naar bed.

Dit bericht is gepost op zondag, 27 augustus 2006 om 19:52 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.