De Site van Jarno van Hespen

Raceauto is klaar.

30 augustus 2006

Raceauto is klaar.

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 30 augustus 2006: Hij werd vanochtend uitgerust wakker en wilde dat ook wel even zeggen, maar toen hij zag dat ik nog lag te slapen, liet hij mij maar lekker liggen slapen. Lief hè. Om 7:30 werd ik ook wakker en zijn we gaan aankleden. Daarna heb ik hem naar de huiskamer gebracht en ben naar Amersfoort gegaan voor een vergadering. Jarno is naar houtbewerking gegaan en heeft zijn race auto afgemaakt. Mooi hoor, een fel rode race auto met zwarte strepen en 2 poppetjes erin. Ook staat er nog de cijfers 95 zoals bij Bliksem McQueen van de film Cars. Daarna weer tijd voor school. Tussen de middag moest hij weer overgeven. Jammer hoor. Ook nu bleef de sonde weer goed zitten. Om 15:00 waren we allemaal weer bij elkaar om te gaan zwemmen. Was wel weer lekker. Hierna wilden de jongens een ijsje, dus beiden kregen ze een schatkistje. Jarno heeft hier de helft van op, daarna zat hij vol. Natuurlijk hierna weer spelletjes tot aan het avondeten. Coby en ik aten mihoen en de jongens een pannenkoek met gele room. Een paar hapjes gingen er bij Jarno in, de rest bij Fabian. Fabian en ik gingen daarna naar huis en hij werd al snel op bed gelegd door Coby, want hij was onder het eten al zo moe dat hij op bed wilde liggen. De sonde voeding vandaag weer een stapje terug (700 met 70/uur)

Dit bericht is gepost op woensdag, 30 augustus 2006 om 19:57 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.