De Site van Jarno van Hespen

Marsepein krokodil

31 augustus 2006

Marsepein krokodil

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 31 augustus 2006: Vandaag heeft Jarno in de huiskamer met marsepein een krokodil gemaakt. Er was een bakker (met taart !!, waar wij ook een stokje van hebben gehad), die hun daarbij hielp. Is heel leuk geworden. Foto volgt snel. Jarno kreeg ook hulp van Annette, de juf van zijn Rijndam school. Fabian werd vanochtend bij Amanda gebracht, want vandaag krijgt Jarno zijn MRI en die hoeft dat dan niet mee te maken, want ook hiervoor moet hij weer geprikt worden. Om 12 uur waren we dus met z'n drieën weer aanwezig in het Sophia. Als eerste moest hij daar aangeprikt worden aan zijn port-a-cath, dit omdat er dan contrast vloeistof door gespoten kan worden. Natuurlijk was dit weer even heel vervelend. Daarna door naar de röntgen afdeling voor de MRI. Daar mochten we 13:00 naar binnen (wij mochten mee) en werd Jarno helemaal klem geïnstalleerd. Daarna begonnen de verschillende MRI opnames. Totaal duurde het zo'n half uur, waarbij Jarno perfect stil bleef liggen. Nu begint het lange wachten op de uitslag, want die krijgen we volgende week dinsdag pas en omdat dit de eerste controle MRI is, wil je eigenlijk liever direct antwoord. Hij mocht hier weer een mooie auto uitzoeken. Daarna weer terug naar de onco poli, om de naald te laten verwijderen. Dit was weer even heel vervelend, dus maar snel weg hier. Om het vervelende gedeelte weer snel te vergeten (de prik en verwijderen hiervan) zijn we even naar McDonalds gegaan en hebben een McFlurry genomen (met Rollo), lekker hoor. Daarna snel terug, want om 15:00 uur had hij weer zwemmen.
Vandaag was er een stagiaire, die al gewend was met kinderen te zwemmen en ze deed weer andere leuke dingen met hem, zoals hap lucht nemen en dan koppie onder. Jarno vond het weer prachtig, al probeerde hij wel af en toe het zwembad leeg te drinken. Daarna terug naar de huiskamer, waar wij een stukje gebak konden nuttigen van de bakker van vanochtend. Lekker. We spraken ook de juf van Rijndam nog even die heel erg tevreden is over Jarno. Ze wil dan ook zo snel mogelijk de nieuwe lesstof van de Paus Johannes om er met Jarno in te kunnen duiken. Een spelletje met Jarno in de huiskamer lukte niet zo erg, hij was te moe, dus nog maar even op de bank gezeten en gekeken naar hoe anderen een computer spelletje deden. Even deed hij zelf ook nog even mee, tot wij weer gingen eten van de maaltijd van Jacqueline. Jarno zat nog heel even bij ons, maar was zo moe, dat we hem halverwege maar op bed gelegd hebben. Na ons eten, is Coby naar huis gegaan om Fabian weer op te halen bij Amanda en ik ben Jarno slaap klaar gaan maken, dus geen spelletje meer. Zodoende lag hij ruim voor 19:00 al helemaal klaar om te slapen en dat zal niet zo lang geduurd meer hebben na deze vermoeiende dag.

Dit bericht is gepost op donderdag, 31 augustus 2006 om 19:59 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.