De Site van Jarno van Hespen

Spelletjes Nintendo te leen.

1 september 2006

Spelletjes Nintendo te leen.

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 1 september 2006: 's Ochtends had hij niet zo'n intensief programma. Jarno was na 15 uur klaar met muziek therapie. Hij werd door mij (Ron) opgehaald. Om 16:30 waren we thuis. Toen Coby de deur open deed, stonden er niet alleen Jarno en ik, maar … ook maar liefst 3 klasgenootjes. Babette, Desiree en Sandra ! Nou, dat vond hij wel wat hoor. Alsof dat nog niet genoeg was, kwam ook buurvrouw Mary nog even. Zij kwam met een flink aantal Nintendo spelletjes, die mag hij een poos lenen en uit proberen. Via haar kleinzoon geregeld. Hij was al gelijk erg verheugd met het spel SuperMario. Een heel mooi gebaar dus hè. Hij at vanavond een klein beetje mee van rösti, kaasburgers en natuurlijk voor hun appelmoes. Ook een beetje vla en yoghurt lukte nog. Daarna vanavond/vannacht "natuurlijk" nog 800 ml sonde voeding.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 1 september 2006 om 20:02 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.