De Site van Jarno van Hespen

Wereldhaven dag 1

2 september 2006

Wereldhaven dag 1

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 2 september 2006: Rond 12 uur waren we alwéér in Rotterdam, maar nu aan de andere kant van de Erasmusbrug. We konden vandaag (één van de wereldhavendagen) namelijk naar binnen bij de KPN toren (mijn werkplek). We begonnen met in de rij staan, er was namelijk een mevrouw die ballonnen kon "vouwen". Voor Fabian werd een geel vliegtuigje gemaakt en Jarno kreeg een oranje Stegosaurus.

 

Een aantal van onze magen waren intussen al behoorlijk aan het rommelen. (raadt maar welke!) In het personeels restaurant was van alles te halen, dus… Na een patatje, broodje kroket/frikadel, salade, Vifitdrank te hebben genuttigd, door naar de 20e verdieping waar ik elke werkdag zit. Even genoten van het mooie uitzicht natuurlijk. Daarna nog buiten gaan wandelen. Jarno was heel blij om skelters te zien. Na weer aansluiten in de wachtrij met kinderen heeft hij dan toch 2 rondjes mogen trappen met Fabian in de aanhanger.

Elders ook nog een blauwe Smit pet gescoord. Dat was dus havendag één.

 

's Avonds thuis ging dan toch eindelijk die al lang losstaande melk onder tand eruit. Misschien ging hij dromen over boten of over wisselen??

Dit bericht is gepost op zaterdag, 2 september 2006 om 20:04 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.