5 september 2006

Op naar Texel

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 5 september 2006: Vandaag om 14:30 een afspraak in het Sophia, want we krijgen (eindelijk) de uitslag van de MRI scan die vorige week donderdag is gemaakt. Gelukkig goed nieuws. Er is niets ontdekt van wat er niet hoort. Dus dat is heel positief. Op naar de volgende MRI, maar dat zal wel aan het eind van de chemo zijn, dus ergens in april volgend jaar. Er is ook nog bloed geprikt en dat zag er allemaal goed uit, dus als zijn gehoortest volgende week ook goed is, gaat hij volgende week woensdag weer beginnen met zijn volgende periode van 3 weken chemokuur. Daarna weer terug naar Rijndam, waar hij nog net even mee kon doen met sporten. Toen was het al weer tijd om te gaan eten. Tijdens het eten kreeg Coby een papier van Jarno (want hij zat ook in het complot), waarin zij werd uitgenodigd voor een 3 daagse vakantie op Texel voor 2 personen. Ze moest wel even wennen aan het plotselinge idee om ineens weg te gaan, maar toen Jarno dan ook zei: "Ik vind het zo leuk voor jullie"…… Wij gaan dan ook morgen ochtend vertrekken naar het noorden en hopen vrijdag middag weer op ons gemakje terug te komen. Bij de afscheid kus van Jarno en Coby versprak Jarno zich nog even. We hadden Coby niet verteld waarheen de reis zou zijn Dat moest ook nog een verrassing blijven, maar toen had Jarno het dus over naar teckel gaan en Coby had niet zo lang nodig om te begrijpen dat het over Texel ging. Maar dat was zeker geen straf, want daar had ze het al eerder over gehad, dat ze daar nog wel eens naar toe wilde gaan. Coby is daarna naar huis gegaan om een koffer te pakken, maar ze krijgt er al steeds meer zin in. Ik heb Jarno op bed gelegd en daarna de verpleging ingelicht, want Jarno wordt deze dagen opgevangen door Desiree en Astrid en Jacqueline van Deursen, dus wel zo handig dat zij dat ook weten. Hierna ben ik ook naar huis gegaan om te helpen pakken.

 

Nogmaals iedereen bedankt die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, iedereen waar we geld van hebben gehad, Amanda en Stephanie om Fabian op te vangen, Marijke, Daniël, Desiree, Astrid en Jacqueline die Jarno willen opvangen en natuurlijk iedereen die het heeft aangeboden.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 5 september 2006 om 21:07 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.