6 september 2006

1e dag Texel

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 6 september 2006: We wilden ongeveer 10 uur vertrekken, maar bij het wegbrengen van Fabian bij Amanda toch nog wat blijven plakken, waardoor het toch nog 11 uur werd. Het was intussen al prachtig weer geworden en Fabian ging gelijk met Nick buiten spelen. De reis ging voorspoedig en om 13 uur hadden we de boot naar Texel. De tocht duurde maar 20 minuten, dus we hadden eigenlijk te weinig tijd om even lekker rond te kijken aan dek, want toen moesten we al weer terug naar de auto. Doordat we alles op vakantie tempo deden, waren we 14:30 al/pas bij het hotel aangekomen. Daar mochten we verder nog niets, want 15 uur zou de kamer pas vrijgegeven worden, dus gingen we het dorp van Den Burgh in. Een heel gezellig stadje, dus niet echt een straf.

Ook even bij de VVV langs voor de folders. Ook gevraagd voor de films van de enige bioscoop op het eiland, maar helaas, geen film voor Coby. Ze draaiden Pirates of the Carabean deel 2, dus dat ging niet door. Moeten daar dus iets anders voor verzinnen. Bij terug komst werden we (weer) welkom geheten, maar bleek dat er toch iets was fout gegaan. Bij aanmelding door mij had ik een bos bloemen besteld voor op de kamer, fietsen voor de volgende dag en een diner in het hotel. Dit was niet aangekomen !!!! (kan niet, want de bevestiging hadden ze wel van mij). Maar werd allemaal nog geregeld. Bloemen hoefden nu niet meer, het moment was al voor bij. Na het inspecteren van de nette hotel kamer (wel 2 losse bedden met een gleuf !) zijn we buiten gaan zitten met een bakkie koffie en thee.

Daarna nog even op de hotelkamer gebeld met Astrid en Desiree, want natuurlijk lieten we het thuisfront niet helemaal los en wilden even weten hoe het met Jarno ging. Natuurlijk ging dit helemaal goed en Jarno zat er helemaal niet mee, dat hij door anderen op bed werd gelegd. Wel had hij die ochtend weer overgegeven en zat al om 6 uur in de huis kamer. Hij was gelijk gedoucht omdat hij goed gespuugd had. ‘s Middags had Jarno nog gezwommen met Marijke, de moeder van Daniel, dus ook dat ging gewoon door. Daarna zijn we om 18:30 naar beneden gegaan voor ons diner. We hadden een 3 gangen diner waarbij Coby kalkoenfilet koos met roomsaus en ik Heekfilet (vis). Smaakte allemaal goed en werd nog afgesloten met ijs, dus helemaal niets mis mee. Daarna zijn we naar de plaats Koog gegaan voor een uurtje Bowlen. Het was een leuke elektronische baan, dus punten zelf tellen hoefde niet.. Ook ging de neon lichten ook nog aan, dus zag er leuk uit. Daarna in het hotel het bubbelbad nog even uitgeprobeerd en daarna slapen.

Dit bericht is gepost op woensdag, 6 september 2006 om 20:08 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.