De Site van Jarno van Hespen

Naar de zeehondjes

8 september 2006

Naar de zeehondjes

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 8 september 2006: Uitslapen is er niet bij op vakantie, want voor half tien moet je ontbijt erin zitten, anders geen ontbijt. En omdat we logies en ontbijt hadden, moesten we dat wel doen natuurlijk. Het ontbijt was heel uitgebreid, zelfs met scrambled eggs en ontbijt spek. Ging er dus heel goed in. Daarna 2 lunch pakketten opgehaald (hadden we ook besteld) en fietsen ophalen. We kregen goede Gazelle fietsen met versnelling, dus moest wel een goede fietsdag worden.

Wel stond er best wel wat wind. Hoeveel bleek later die dag wel. We gingen als eerste naar Ecomare. Dit was een soort natuurmuseum, zeehonden en vogel opvang.

Dus heel leuk om te zien, bij binnenkomst al heel snel het voederen van de zeehonden. Heel leuk.

Daarna zijn we langzaam aan naar het noorden gefietst, we wilden ook de vuurtoren bekijken. We hadden redelijk veel tegen wind, maar uiteindelijk wel gelukt.

Mooie foto's gemaakt en bij een restaurantje nog even een bakje koffie met appeltaart en een Texel juttertje genuttigd. Daar nog even gebeld met Sandra uit Nieuwenhoorn die sinds kort aan epileptische aanvallen lijdt en vandaag een MRI had gehad. De uitslag hadden ze ook gehad, blijkt dus een gezwel te zijn. Was wel heel erg schrikken, want een CT-scan die ze al eerder had gehad, had dit niet aangetoond. Daarna op de fiets richting Den Burgh, maar dat viel helemaal niet mee. We hadden tegen wind half tegen en een lange eentonige weg helpt dan niet. Zodoende was het een hele lange weg terug en waren we half gebroken toen we weer aankwamen. Dus niet eerst terug naar het hotel, maar gelijk naar een restaurant. Daar Spareribs en varkenshaas saté genomen. Ook hier nog een ijsje (voor mij) Daarna weer op de fiets met onze zere billen voor het laatste stukje. Fietsen ingeleverd, kon gewoon voor de winkel met sleutel erin terwijl de winkel al dicht was. Criminaliteit iets minder hier. Daarna uitgeput op bed, maar ook nu even met Rotterdam gebeld. Jacqueline en Robin hadden ook geen probleem met Jarno, zeker niet zolang ze een spelletje doen met hem. Wel gaven ze hem een mooie Cars portemonaie, maar die had hij al, dus werd hem een spelletje beloofd voor zijn Nintendo. Nou, dat vond hij helemaal niet erg en dat moest hij ook even in kleur vertellen. Hierna nog maals een bubbelbad voor onze vermoeide spieren en vielen daarna vanzelf in slaap.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 8 september 2006 om 20:10 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.