9 september 2006

Einde vakantie

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 9 september 2006: Ook nu weer genoten van het uitgebreide ontbijt. Daarna kamer leeg geruimd en auto ingeruimd. Daarna nog even het stadje in omdat we wat presentjes mee wilden nemen. Hierna naar de haven, omdat we mee wilden met de TX44 of de TX41, of de TX25 om zeehonden te zien in het echt, maar helaas, dit ging niet door, want de boot was vol en de volgende zou pas om 14:00 uur gaan. Iets te laat voor ons dus. Daarom maar naar Koog gereden en daar aan een terrasje achter een glazen schot van de zon genoten, ook helemaal niet slecht. Daarna toch weer tijd om richting het veer te gaan, want we moesten toch weer terug. Ook nu hadden we weer de boot om 13:00 uur. Door nog wat file rijden in Texel en later op de A13 was het pas 16:30 dat we in Rijndam aan kwamen. Jarno vond dit laatste uur dan ook wel heel lang duren. Logisch toch. Na inpakken van de flessen sonde voeding en medicijnen richting huis. Onderweg nog eten opgepikt van Annette die voor ons gekookt had. Dus we hadden het heel makkelijk zo. Na het eten kwamen Jan, Stephanie en Mark om Fabian terug te brengen. Hij had het ook heel goed gehad. Was gewoon naar gym geweest, gewoon naar de peuterspeelzaal en vandaag gewoon naar de basis school wezen wennen. Wel was hij weer heel blij Jarno te zien, want hij vroeg zodra hij binnen was naar Jarno. Na een Senseo bakkie zijn ze weer terug gegaan en zijn wij de jongens op bed gaan leggen. En zo was onze zeer geslaagde korte vakantie zonder kinderen ook weer voorbij.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 9 september 2006 om 20:11 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.