De Site van Jarno van Hespen

Mooie Cars pyama voor Jarno

9 september 2006

Mooie Cars pyama voor Jarno

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 9 september 2006: Natuurlijk hebben we vandaag niet al teveel haast gemaakt vanmorgen. We hebben de jongens dan toch nog een presentje gegeven, gisterenavond was het toch iets te hectisch en druk en we konden ze niet zo gauw vinden in de volle tassen. Voor Fabian een Aquaplay radar bootje en een Cars trui en voor Jarno enkele wadden eiland kwartet spel en een Cars pyjama. Alles viel goed in de smaak hoor. Ik ben de weekend boodschappen gaan doen, en Coby (als vanouds) een spel doen met Jarno en deels met Fabian. Woeste Willem was Jarno's keus, Fabian houdt het geconcentreerd spelen natuurlijk nog niet zo lang vol als Jarno. De rest van de middag van alles en nog wat gedaan. Aan het eind van de middag kwam Geeske nog even met Jarno spelen. Daarna gingen we patat eten met kippenvleugeltjes. Dat ging er ook bij Jarno goed in (2 kipvleugeltjes). Daarna nog een kort spelletje en naar bed.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 9 september 2006 om 20:12 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.