De Site van Jarno van Hespen

Nieuwe dikkere sonde

12 september 2006

Nieuwe dikkere sonde

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 12 september 2006: Jarno begon de dag met overgeven inclusief de sondevoeding, dus de dag begon niet zo goed voor hem. Hij kreeg dus weer een nieuwe sonde ingebracht, dit keer een iets dikkere, dus hopelijk ook minder kans op verstopping. Maar de dag werd beter, want verder ging het allemaal wel goed. Hij kreeg veel school, dus weer veel geleerd én ik mocht hem aan het eind van de middag komen halen, omdat hij al naar huis mocht voor de chemo van morgen. Coby is aan het eind van de middag nog even naar het Spijkenisse strandje gegaan met Fabian, maar toen Jarno en ik thuis kwamen stond het meeste al klaar om buiten te gaan eten met de grilplaat. Dit was dus wel een lekkere verrassing en Jarno at dan ook bijna een hele knakworst met spek erom heen. Wel lekker hoor. Daarna was het al weer snel tijd voor bed. Sonde voeding weer op 900 ml, dus een goede basis voor de behandeling morgen.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 12 september 2006 om 20:14 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.