De Site van Jarno van Hespen

Opa en Oma op visite

14 september 2006

Opa en Oma op visite

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 14 september 2006: Door de vele geluidjes en piepjes een onrustige nacht gehad. Ën uiteraard moest Jarno nu extra veel plassen door de vele (spoel) vloeistof en medicaties die via zijn infuus binnen druppelde. Om en nabij 7:30 waren Coby en Jarno beiden wakker. Het werd al gauw weer spelletjes doen. Spelletjes ging alleen niet zo makkelijk, want hij was erg afwezig en kon zich niet concentreren. Zelfs dammen ging niet. Ook het (los) lopen wat gisteren nog zo goed ging, lukte nu zowat helemaal niet . Ik heb Fabian gewoon naar de peuterspeelzaal gedaan en hem om 11 uur opgehaald om naar Sophia te gaan. Daar was Jarno net weer losgekoppeld en in de speelkamer al weer bezig met een spelletje. Het was daar weer tijd dat de speelkamer dicht ging, dus wat spelletjes meegenomen en verder ermee op zijn kamer. Daar ook even een boterham gegeten en toen nog even naar buiten de tuin in van het Sophia. We wilden namelijk tot een uur of 2 blijven, omdat opa en oma zouden komen naar Sophia, dan konden we hun opvangen en naar Rijndam gaan. Zodoende zaten we na een half uurtje ballen gooien bij de hoofd ingang en zagen even later opa en oma aankomen. Met beide auto's naar Rijndam gegaan, waar hij gelijk naar houtbewerking kon. Daar ging hij weer verder met het overtrekken van het plaatje van de draak, maar ook dit ging niet van harte. Was weer erg moe. Wij lieten hem maar even met rust en gingen op het terrasje zitten met een bakkie koffie. Na hout ging ik Jarno ophalen om te gaan zwemmen, maar hij was te moe, dus dat ging niet door. We gingen daarom ook naar buiten op het terras, waar Jarno ook zijn medicijnen nog kreeg. Dit viel nu niet goed, want alles kwam er weer uit. Nadat we weer naar de huiskamer gingen, werden wij opgehaald door Selma voor ons wekelijks praatje. Opa en oma deden intussen een spelletje met Jarno. Toen wij weer klaar waren met het gesprek zijn we met z'n allen naar beneden gegaan naar het restaurant en hebben we daar lekker gegeten. Jarno was daarna weer helemaal op en werd toen opa en oma naar huis gingen snel op bed gelegd. Hij was dan ook heel snel weg. Omdat hij al vroeg op bed lag nu, zijn we met z'n drieën naar huis gegaan.

Dit bericht is gepost op donderdag, 14 september 2006 om 20:16 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.