De Site van Jarno van Hespen

Tentoonstelling “Heel kapot”

15 september 2006

Tentoonstelling “Heel kapot”

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 15 september: Jarno moest ook vandaag weer overgeven tijdens de lunch. Om half drie kwam ik hem al ophalen, want we zouden naar de opening van Villa Zebra ( kindermuseum )gaan. Coby en Fabian zouden ook naar Rijndam komen, we zouden dan dus met de auto hier naar toe gaan. Dit ging echter niet helemaal door, want Coby kwam in de file te staan om alleen al Spijkenisse uit te komen, zeker weer wat gebeurd. Hierdoor ging ik zoals veel andere patientjes lopen naar Villa Zebra. Het was prachtig weer, dus daar lag het niet aan. Toen we vlak bij Villa Zebra waren, waren Coby en Fabian toch ook al dicht in de buurt, dus even op hun gewacht. Gelukkig parkeer plaats voor de deur (wel betaald), maar namen nu niet de tijd om te parkeren bij het KPN gebouw, want dat is wel gratis. Maar wel makkelijk voor de deur. Bij binnenkomst waren al veel ouders en kinderen aan het wachten op de opening van de tentoonstelling "Heel Kapot". Dat duurde toch nog wel lang voor de jonge kinderen en ook alle praatjes duurden ook wel even.

De opening werd gedaan door o.a. Joris Lutz, daarna werd er een papieren deur ingetrapt door kinderen van Rijndam en konden we naar boven voor de tentoonstelling. Er waren verschillende exposities waar de kinderen ook aan konden zitten, waaronder een apparaat gemaakt van oude onderdelen welke geluid maakte als je ergens op drukte. Leuk voor de jongens natuurlijk. Daarna kwam de expositie van Rijndam, gemaakt door de kinderen van Rijndam en (o.a.) Ron Blom.(een kunstenaar). Zag er heel mooi uit, er waren namelijk grote foto's gemaakt waar de kinderen opstonden met ook een silhouet wat uitbeeld wat ze graag deden. In het geval van Jarno dus een spelletje Junior Stratego. Voor linken naar Ron Blom en de foto's: http://www.ronblom.nl http://www.ronblom.nl/2006VZ_HK/de%20werken/index.htm http://www.ronblom.blogspot.com

 

Rond 17:30 waren we weer terug in Rijndam, waar (natuurlijk) de medicijnen nog niet klaar lagen. Zodoende pas rond 18:15 naar huis. Gelukkig makkelijk eten, gekregen maaltijd van macaroni van Monique. Ook Jarno at hier een klein beetje van mee. Daarna gauw nog naar bad en bed, want het was een vermoeiende dag geweest.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 15 september 2006 om 20:17 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.