16 september 2006

Circus Althof

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 16 september 2006: Vanochtend toen we buiten liepen om naar de bibliotheek te lopen, kwam net Tante Ria aan. Dus weer terug naar binnen en nog een bakkie gedaan. Daarna toch nog naar de bibliotheek, op de markt een bloemetje gehaald en terug naar huis voor een boterhammetje. Daarna was het al snel tijd om naar de Stoep te gaan, want daar stond het Circus Althoff.

Coby had namelijk gisteren met kortingsbonnen die we van verschillende mensen hadden gehad, een 4-tal kaarten gehaald. Ter plekke met bijbetaling de kaartjes nog even omgeruild voor Loge, zodat we dus helemaal vooraan zaten. Jarno kon ook gewoon in zijn rolstoel blijven zitten. De voorstelling duurde inclusief pauze 2 uur, dus best lang, maar het ging zo afwisselend achter elkaar dat het voor ons niet verveelde. De jongens vonden het soms wel iets te lang duren, maar in ieder geval niet bij de koeien act. Er kwamen dus echte koeien binnen, die een act deden.

Ze kwamen ook nog vlak bij ons staan, dus we zaten daar dus koeien te aaien, waarbij de kop boven ons zweefden. Apart hoor.

Daarna nog even langs de Jumbo voor de boodschappen en naar huis. Daar kwamen even later de Familie Noordermeer (Marinka, Ronald, Amy en Louana) die een patatje mee bleven eten. Jarno natuurlijk nog een spelletje pesten gedaan met Amy. Daarna naar bed (natuurlijk).

Dit bericht is gepost op zaterdag, 16 september 2006 om 20:20 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.