20 september 2006

Chemo

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 20 september 2006: Vannacht heeft hij 500 ml sonde voeding gekregen, met 100 water en dat ging helemaal goed. Om half elf kwam ik weer naar hem toe, want we moesten weer naar het Sophia. Hij was in Rijndam net bezig met het maken van een feestelijke hoed, want ze vonden de hoed van de koningin (Prinsjesdag) niet mooi genoeg. Hij kon het dus niet afmaken, want we moesten echt gaan. Toen hij op de tafel lag voor de Vincristine, kwamen we er achter dat we zijn kroeltjes waren vergeten. Dat was dus een slecht begin en het prikken ging dan ook niet veel beter. Gelukkig was het weer snel gebeurd en kon hij wat leuks gaan uitzoeken. Hij koos weer voor een piepschuim vliegtuigje. Toen we weer de kamer uitkwamen zagen we Ivo ook nog met zijn ouders. Ook Ivo had het even moeilijk. Hierna gingen wij weer terug naar Rijndam, waar ik hem achterliet en naar KPN vertrok. Later hoorden we dat hij bij het eten toch weer had overgegeven. . Toch ging het zwemmen om 15 uur wel goed. Daarna was hij toch wel weer erg moe, zo moe dat we hem na het eten samen op bed gelegd hebben. Dus konden we weer eens met z’n drieën naar huis om 19 uur.

Dit bericht is gepost op woensdag, 20 september 2006 om 19:34 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.