De Site van Jarno van Hespen

Geen zin in logopedie.

21 september 2006

Geen zin in logopedie.

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 21 september 2006: Zijn dag begon weer niet goed, want hij moest weer overgeven. Dus gelijk ‘s ochtends vroeg al onder de douche gegaan. Hij was zelfs na al erg moe, dus tot 9:30 uur op bed gelegen. Tijdens het middag eten wéér overgegeven. Ondanks dat was hij toch wel weer aardig vrolijk toen wij kwamen. We gingen nog even mee naar logopedie, maar dit keer was dit minder leuk. Er werd vanuit een boek gewerkt waar diverse opdrachtjes in stonden. Elke keer probeerde hij (lachend) het boek dicht te gooien of een andere bladzijde op te slaan, maar dat mocht natuurlijk niet. Toen bleek dat ze toch door wilde gaan met uitbeelden van opdrachtjes, zoals sigaret roken, krant lezen, betrok zijn gezicht en even later begon hij te huilen en was toen helemaal overstuur. Hij wilde het absoluut niet doen en later zei hij, dat hij er gewoon geen zin in had. De logopedie werd dus verder niets meer, want hij was teveel van streek. Hierna gingen we foto’s en video’s kijken die vandaag gemaakt waren van het afscheid van Fabian op de Peuterschool.  Hij was daar vandaag voor het laatst geweest en had daar koekhandjes getrakteerd. Bij het kijken van deze beelden kwam Jarno weer een beetje bij. Na het eten zijn Fabian en ik weer naar huis gegaan en Jarno is door Coby op bed gelegd. Zowel hij als zijn broertje waren erg moe na deze vermoeiende dag, dus het werd al heel snel stil.  

Dit bericht is gepost op donderdag, 21 september 2006 om 19:35 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.