De Site van Jarno van Hespen

Spelen met de race auto van Tante Gerda

24 september 2006

Spelen met de race auto van Tante Gerda

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 24 september 2006: Uiteraard rustig aan gedaan vanochtend, maar later in de ochtend zijn we nog wel naar Praxis in Capelle aan den IJssel gegaan voor een cadeau voor mij. Ik kreeg namelijk een hulpstuk voor de hoge druk reiniger, een T-racer. Hiermee kan je dus zonder spatten je straatje schoon spuiten. Deze Praxis zou een megastore zijn, maar wij vonden hem een beetje tegen vallen. Geen groen afdeling, geen koffiehoekje en ook niet zo gezellig. Maar ze hadden wel een T-racer, dus dat was wel goed. Op de weg terug vielen de jongens beide in slaap, toch nog erg moe van gisteren zeker. Terug thuis zijn we op het pleintje achter met de race auto gaan spelen die de jongens gehad hebben van Tante Gerda. Zij had hem gespaard bij de Spar waarbij heel de buurt mee hielp en daarna met bijbetaling aan kunnen schaffen. De mooie grote rode raceauto via Tante Jolanda en Oom Erwin en Tante Ursula bij ons gekregen. De jongens gingen dus om de beurt met de race auto en de surfauto die ze al veel langer hebben.
Jarno liep hierbij continu erachter aan, dus de auto werkt nog therapeutisch ook. Hij viel 1 keer, maar verder ging het heel goed. Hierna kwamen nog de familie Bloem (Gert, Janneke en Vincent) en Oom René voor de verjaardag van Fabian. Hierna eten en was het weer tijd voor bed.

Dit bericht is gepost op zondag, 24 september 2006 om 19:39 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.