De Site van Jarno van Hespen

Naar de Efteling

25 september 2006

Naar de Efteling

Categorie: Ziekte Jarno |

Maandag 25 september 2006: Vandaag geen tijd om uit te slapen, want we gaan naar de Efteling, georganiseerd door het Sophia. Hiervoor moesten we uiterlijk 10:30 op de Efteling zijn en vandaag zou ook de R.E.T. gaan staken, dus we waren wel wat bang voor extra file om alleen al Spijkenisse uit te komen. Gelukkig viel het allemaal mee, want we waren om 10:15 op Kaatsheuvel. De bus met ouders en kinderen van uit het Sophia had minder geluk, want die stond stil voor de moerdijk vanwege een uitgebrande auto op de brug. Wij konden gelijk aan het gebak en koffie. Ook kregen we een button, zodat gelijk duidelijk was waar we bij hoorden. (www.gevenomjongleven.nl) Daarna mochten we het park verder in. Met de rolstoel mochten we bij de meeste attracties via de uitgang naar binnen, dus dat scheelde meestal veel wachttijd, ook al was het niet zo heel gigantisch druk.

Om 13:00 uur “moesten” we weer terug naar het restaurant voor een uitgebreide looplunch met broodjes, donuts, salade, zalm, kalkoenfilet, kipnuggets, enz., enz.

Heel uitgebreid dus, daarna konden we weer tot 16:30 het park in. We werden toen weer verwacht in het restaurant voor een bakje koffie en Jarno mocht een cadeau uitzoeken, een 365 verhalen boek van konijnen. Beide jongens kregen een bord van de Efteling met pardoes erop. Hierna zijn we nog even een winkeltje in geweest en hebben één bord nog kunnen ruilen voor een draken bord. Hier is Jarno dus ook helemaal gek van de laatste tijd. Daarna nog in o.a. Droomvlucht gegaan, helaas niet via de uitgang. De wachttijd viel mee, een kwartier, maar het was dan ook al 17 uur. We maakten de tijd helemaal vol, want pas iets na 18 uur vertrokken we uit het park. Fabian lag al gauw te slapen, maar Jarno zijn ogen bleven toch open, ondanks de lange vermoeiende dag. Bij thuiskomst toch gelijk naar bed gebracht en dat was nu geen straf voor ze.

Dit bericht is gepost op maandag, 25 september 2006 om 19:40 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.