De Site van Jarno van Hespen

Fabian voor het eerst een hele dag naar school.

26 september 2006

Fabian voor het eerst een hele dag naar school.

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 26 september 2006: Vandaag Jarno weer met de metro naar Rijndam gebracht, konden ook niet met de auto, want die werd vandaag gekeurd. APK keuring, ook dat gaat gewoon door. We waren net 9 uur aanwezig, dus netjes op tijd voor…… Niets !!!! Het rooster gaf op dinsdag aan: verlof. Harm, de verpleegkundige, zei: "Ik verwachtte jullie vanmiddag pas", dus dat is lekker. Gelukkig kon hij wel gewoon naar school en naar pedagogisch medewerkster, dus hij werd wel bezig gehouden. Ik ging naar mijn werk en bij terugkomst zijn we met ook Nico en Uygar het spel Jumbo Jet gaan doen. Coby en Fabian kwamen vandaag namelijk niet, omdat Fabian vandaag voor het eerst de hele dag naar de basisschool ging, werd het misschien iets teveel. Hierdoor kon Coby zich ook even helemaal met Fabian bemoeien. Toen Jarno en ik gingen eten, een stoommaaltijd, zakte Jarno al snel helemaal in op de stoel, dus nog net mijn eten op kunnen eten en hem toen op bed gelegd. Nog even naar mama gebeld zodat hij haar toch nog even kon horen, maar zijn stem was al wel heel zachtjes.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 26 september 2006 om 19:41 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.