27 september 2006

Naar Sophia

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 27 september 2006: Jarno begon de dag vandaag weer met overgeven. Dus kroeltjes en pyjama onder. Vandaag om kwart voor elf weer aanwezig op Rijndam om Jarno te halen voor zijn shot in het Sophia. Bij aankomst weer Ivo gezien met zijn ouders die al 45 minuten zaten te wachten. Zag er dus weer niet zo goed uit. Jarno en Ivo het voetbalspel gedaan. Eindelijk mocht Ivo naar binnen en daarna Jarno. Een uur moeten wachten. De prik ging eigenlijk best wel goed, met maar een klein traantje. Scheelde ook omdat de verpleegster dezelfde was die maandag ook naar de Efteling was geweest. Dus veel om over te praten. Daarna bij het verwijderen van de prik toch weer even erg huilen. Gelukkig kon hij weer een cadeautje uitzoeken, dus was het weer gauw goed. Daarna terug naar Rijndam waar hij bij de groep kon aansluiten voor het eten. Ik daarna weer gauw terug naar KPN. Om 15 weer terug, want we zouden gaan zwemmen met z'n allen. Helaas, mis, want het zwembad was kapot !!??!?!!? Bleek dat de in hoogte verstelbare bodem niet meer op en neer ging. Dus zwemmen ging niet door. We zijn daarom maar naar buiten gegaan, even wandelen langs McDonalds. Daar een ijsje genomen. Jarno en ik deden samen een McFlurry met Rolo, dus dat ging er wel in. Terug in Rijndam stond de therapie assistente al op ons te wachten, dus hij kon aan de slag in de oefenruimte. Het werd kegels omgooien met een bal. Toen het na verloop van tijd niet meer zo goed ging, werd er een bal van anderhalve meter doorsnee genomen, dat ging beter en grote lol. Hierna nog even een beetje computeren en zijn we gaan eten. Bloemkool. Daarna zijn Fabian en ik naar huis gegaan en Coby heeft Jarno op bed gelegd. Daarna is ze nog even naar een kortingsavond van Bristol gegaan, dus pas laat thuis.

Dit bericht is gepost op woensdag, 27 september 2006 om 19:43 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.