De Site van Jarno van Hespen

Verhuizing naar een 1-persoonskamer?

5 oktober 2006

Verhuizing naar een 1-persoonskamer?

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 5 oktober 2006: Fabian oogde en voelde zich veel beter. Maar uiteraard niet naar school gebracht. Lekker dagje vertroetelen, zeg maar. Ron vertrok vanmorgen bijtijds om naar cursus in Den Haag te gaan. Coby werd in de loop van de ochtend gebeld daar de arts uit Rijndam, Elise Huyssen. Over wat ze voorschreef voor de pijnlijke plekjes in zijn mond (hadden we gisteravond namelijk doorgegeven aan de verpleging) én … over overplaatsing naar een 1 persoons kamer. Hoe wij en Jarno daar tegenover stonden. De verpleging was volgens haar met dit voorstel gekomen, omdat hij 's nachts toch meer verzorging nodig heeft als de anderen. Onrustiger dus voor de kamergenoot, enz. Nou, Coby zei dat wij er wel positief tegenover staan, maar dat we (sterk ) betwijfelden of Jarno dit ook zou zijn . Ze zou dit vandaag met Jarno gaan bespreken en uitleggen. Jarno mocht vanmiddag na zijn laatste therapie al naar huis , omdat hij morgenochtend voor het eerst even in zijn eigen groep 4 op de Paus Johannes School in Spijkenisse gaat kijken . Het is nl. toch de bedoeling dat hij na ontslag terug komt op zijn eigen school (wel met een "rugzakje " ) . Coby bracht Fabian om 15 uur bij overbuurvrouw Inge (i.v.m ophalen van Jarno ) , want durfde het toch nog niet aan om hem mee te nemen na gisteren .  Maar Fabian was het er nìet mee ons hoor, die wilde bij mama blijven en óók mee naar Jarno . Jarno was nèt klaar met individueel zwemmen en zat onder de warme douche . ( hij heeft het altijd énorm koud als hij uit het water komt ). Eenmaal boven zijn we SanneRoos en haar ouders gedag gaan zeggen. Jarno had ook nog een klein afscheidskadootje voor haar én………toen kreeg hij van haar óók wat ! Cars tissues . Lief hoor. Daarna weer van alles verzamelen voor de thuisdagen .Het was inmiddels al behoorlijk druk op de weg. We waren even na 17.30 uur thuis. Papa was net iets eerder en had Fabian al opgehaald . Vandaag konden we een gekregen maaltijd , van Nada , opwarmen . Dat kwam wel heel fijn uit .

Dit bericht is gepost op donderdag, 5 oktober 2006 om 13:10 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.