8 oktober 2006

Villa Pardoes

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 8 oktober 2006: Ons overbuurmeisje Marte werd 5 jaar. We zijn hier dus een bakkie en een puntje gaan doen. Na de wat late lunch (eigenlijk voor ons gebruikelijk in het weekend) is Ron in klustenue naar de fam.van Erk gegaan. Er is nog het nodige te doen in hun nieuwe woning, dus hulp is welkom. We hebben tot slot ook nog leuk nieuws :  (opnieuw) bericht van Villa Pardoes. We worden vanaf 10 novemeber verwacht voor een weekje vakantie !  Nu maar duimen enhopen dat de kuurdata(`s) van Jarno niet gaan veranderen. Want 25 oktober wordt het toch weer spannend wat er nu weer uit het gehoorsonderzoek komt en of dat wel/niet consequenties gaat geven voor de kuur.

Dit bericht is gepost op zondag, 8 oktober 2006 om 13:16 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.