De Site van Jarno van Hespen

Jarno naar zijn nieuwe kamer.

9 oktober 2006

Jarno naar zijn nieuwe kamer.

Categorie: Ziekte Jarno |

Maandag 9 oktober 2006: Iets voor half negen ging Ron met Jarno weer naar Rijndam. Daar aangekomen was er al ìets veranderd. Jarno`s naambordje was (al ) verplaatst .Het wordt dus kamer 1043 , i.p.v. 1045. Er was verder nog niets veranderd, maar het was wel heel duidelijk dat dit vandaag gaat gebeuren. Zuster Laurette kwam er ook al heel snel op terug. Ron ging naar zijn werk en Jarno naar school, ergo, logo. Coby en Fabian waren er om ca. 16 uur, en omdat alle spullen vanuit je "oude" kamer op het bed in je nieuwe kamer lagen kon ze gelijk aan de slag. De arts zelf was al wel bezig met een deel van zijn kaarten weer te bevestigen. Ter compensatie ??? Even later kwam ook Ron, en die kon dus ook nog meehelpen. We hebben nog even met de arts doorgesproken over hoe het gegaan is, dus dat zijn we ook weer kwijt ?? Ze verontschuldigde zich wel. Maar ja… Als pleister op de wond, want Jarno vond(vind) het nog steeds niet leuk, bleef Ron vannacht bij Jarno slapen. Natuurlijk hebben we zijn kamer weer zo leuk mogelijk gemaakt . Na het eten zijn Coby en Fabian naar huis gegaan en heeft Ron hem na een kort spelletje naar bed gebracht.

Dit bericht is gepost op maandag, 9 oktober 2006 om 13:17 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.