De Site van Jarno van Hespen

Gesprek maatschappeijk werkster

10 oktober 2006

Gesprek maatschappeijk werkster

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 10 oktober 2006: Vanmiddag waren zowaar Coby en Fabian als eerste bij Jarno . Hij was net terug van individueel zwemmen en had zich al achter de p.c. geinstalleerd. De moeder van Nico was druk bezig iedereen van eigen gemaakte boterkoek en kwarktaart te voorzien , want Nico nam vandaag afscheid. Wéér een die Jarno weg ziet gaan ! Om 16.30 uur stond voor papa en mama een gesprek met Selma (maatsch werk) gepland , maar even nà die tijd kwam ze zeggen dat al haar afspraken gigantisch uitgelopen waren , dus ………of wij soms nog later wilden en konden ? Aangezien de herfstvakantie voor Fabian vanaf vanmiddag al begonnen was en het op tijd op bed liggen nu wat minder noodzakelijk was , besloten we dan ná ons eten met Selma te gaan ziitten. Zoals (bijna ) iedereen weet , krijgen we nog 1 x per week een voor ons bereidde maaltijd van een moeder van een klasgenootje van Jarno ( ze hebben een roulerend rooster ) . Die wordt dan meestal op woensdagvond thuis gebracht . Echter…….gisteravond was er niemand gekomen. Optie 2 was dat het dan misschien donderdagmorgen nog zou komen ? Maar naar later bleek , dat diegene het even vergeten was , ze dacht dat ze volgende week haar kookbeurt had . Ach , dat kan uiteraard gebeuren. We vinden het sowieso toch heel bijzonder dat dit nog nauwelijks een keer is misgelopen hoor. Én dat men nog altijd 1 x per week voor ons wil koken !  Dat scheelt Coby dan toch weer één keer.  ( Koken vindt ze echt niet zo erg , maar om steeds maar weer vooruit te koken e.d. , heeft niet echt (meer ) haar voorkeur . )  Máár ……..zo op het eind van deze ochtend  zag ze het ook niet meer zitten om kort van te voren nog wat te gaan bereiden. Dus zodoende zijn we om 17.30 uur naar het personeelsrestaurant gegaan. Niet zó erg hoor , om nu een ossehaasroerbakschotel ( Coby ) en (Ron ) patat met piepkuiken en Fabian patat met frikandel te " moeten " eten !  Jarno at een kleine portie mee van Fabian`s bord . Uiteindelijk gingen we pas rond 18.45 uur met Selma mee .  Het was al een poos geleden , want ze was met vakantie geweest en kort daarna ook nog ziek geworden . We hebben over veel dingen gesproken ; over de overplaasing van kamer , over het schoolgebeuren , over de aanvragen voor van alles en nog wat en bijbehorende paperassen invullerij , de afdeling, Pardoesvakantie , en ook over persoonlijke dingen. We hebben er voor gezorgd dat óók het gesprek met ons behoorlijk uitliep !  Desondanks zaten de jongens nog gewoon in de huiskamer (20.30 uur inmiddels ) .Jarno had gezelschap en aanspraak aan de moeder van Maurice en Fabian zat nog rustig achter de computer . Jarno zat wel wat te mopperen dat we zó lang weg waren en waarom het zo lang moest duren . Tja…….     Zodoende lag hij dus een stuk later op bed als gebruikelijk  en Fabian nóg later !

Dit bericht is gepost op dinsdag, 10 oktober 2006 om 13:30 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.