De Site van Jarno van Hespen

Premiere Piet Piraat

14 oktober 2006

Premiere Piet Piraat

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 14 oktober 2006: Vandaag een spannende dag, want we waren uitgenodigd voor de première van Piet Piraat. We kwamen ongeveer 12:45 aan en zijn eerst de kaartjes gaan ophalen. De rode loper was al uitgerold, maar of dat voor ons was ?? Daarna zijn we even bij de politie langs gegaan, nee hoor, niets ernstig, maar er was open dag. Daar stonden dus diverse stoere auto's voor het politiebureau waar je ook in kon. Zelfs een tank, dus dat is heel leuk.  Daarna moesten we terug naar de bioscoop voor de film. Daar werden we in de zaal welkom geheten en ja hoor, even later kwamen Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap, Steven Stil en de gastspeelster Marylin. Dus we konden ze in levenden lijve zien. Ze gingen een aantal rijen naar voren zitten, want ook zij hadden de film nog niet gezien. De film was best wel spannend en leuk volgens Jarno. Na afloop konden de kinderen nog vragen stellen aan de hoofdrol spelers. Daarna ging iedereen naar SeaLife, want ook daar hadden we vrijkaartjes voor gekregen. Ook al zijn we hier niet zo heel lang gelden geweest, het was toch weer leuk. Jarno reed al die tijd nog steeds rond als piraat, want dat hoort natuurlijk bij een piraten film! Fabian wilde dit echter niet, maar jarno had zo wel meer aanspraak, zeker met zijn ooglapje voor. Toen we dan ook bij Bart Smit nog even binnen liepen om wat cadeau bonnen van Fabian in te wisselen, kreeg hij dan ook een tasje met lekkers en leuke dingen. Fabian kreeg ook wel hoor, dus of het door zijn vermomming kwam??? Fabian kocht weer een trein van Thomas and Friends. Hierna zijn we terug gegaan naar huis en hebben daar nog een opgehaalde loempia opgepeuzeld. Toen was het weer tijd voor bed, want het was al vrij laat geworden.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 14 oktober 2006 om 13:23 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.