De Site van Jarno van Hespen

Spelen met de racebaan

21 oktober 2006

Spelen met de racebaan

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 21 oktober 2006: Vanmorgen met de jongens de racebaan weer opgebouwd, was alweer lang geleden dat ze daarmee gespeeld hadden. Ze vonden het dan ook weer erg leuk. Verder nog boodschappen gedaan en wat schoongemaakt in het huis. Met het avondeten hadden wij een lekkere roerbak schotel en de jongens poffertjes.  Maar Jarno zijn voorkeur heeft dat nu ook niet . Daarna nog in bad en na een verhaaltje lezen was het weer tijd voor bed.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 21 oktober 2006 om 13:33 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.