De Site van Jarno van Hespen

Jarno in de Telegraaf

22 oktober 2006

Jarno in de Telegraaf

Categorie: Ziekte Jarno |

Zondag 22 oktober 2006: De jongens begonnen met een DVD kijken en in de loop van de ochtend weer met de racebaan. Ik ging nog even met de hogedrukspuit de voortuin in. Hierbij de jongens maar niet laten helpen, ik zag er zelf namelijk ook niet meer uit. De foto die vorige week ( o.a. ) van Jarno bij de première van de Piet Piraat film werd gemaakt , zagen we vanmorgen afgedrukt , mét wat tekst op de kidspagina van de Telegraaf !! Het valt niet gelijk op , want hij was dus geschminkt en het is een klein fotootje , maar toch leuk hoor.


Na het middageten zijn we op visite geweest in Oud Beijerland bij Peter en An van de Corput. Daar natuurlijk ook wel wat spelletjes gedaan. Bij thuiskomst zijn we patat gaan eten met lekkere gemarineerde varkenshaasstukjes . Dat ging er goed in. Daarna met z'n allen naar de cd geluisterd van Jarno met zijn muziektherapie. Die wilde hij namelijk met z'n allen beluisteren. Deze opnames zijn alweer van even geleden dus we zijn benieuwd hoe dat nu zou klinken, maar hij wilde nu niet gaan meezingen. Daarna zijn we nog een verhaaltje voor gaan lezen voor de jongens gingen slapen. Morgenochtend hoeft Jarno niet vroeg weg , want hij "mag" eerst naar de tandarts i.v.m . een zgn. "Seal" -behandeling.. En dinsdagmiddag mag hij ook mee naar huis omdat hij (en wij ) woensdagmorgen al bijtijds in het Sophia moeten zijn . Dat extra thuis zijn vindt hij natuurlijk héérlijk .

Dit bericht is gepost op zondag, 22 oktober 2006 om 13:34 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.