De Site van Jarno van Hespen

Kleien met marsepein

24 oktober 2006

Kleien met marsepein

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 24 oktober 2006: Ik pakte de Seat vanmorgen, want de weersvoorspellingen waren niet al te best en omdat hij vanmiddag al naar huis mag … anders halen wij een nat pak met het naar de metro lopen. Coby en Fabian vermaakten zich wel in huis hoor, ook al was het wel wat stiller in huis, want Coby was haar stem grotendeels kwijt. Rustig hoor!! In Rijndam kwam de banketbakkerij weer. Zodoende hadden ze weer een heel leuke activiteit: kleien met marsepein. Deze keer het thema herfst, dus dat werden bladeren, paddestoeltjes, egeltjes, en dergelijke. Leuk! Aan het eind van de middag was het weer sporttijd: tafeltennis en badminton. En toen: op weg naar huis. Om 10 voor zes kwam hij vol trots met marsepeinen kunstwerk uit de auto. Die was voor Fabian. Deze was wel met persoonlijke assistentie van de bakker gemaakt. We konden natuurlijk gelijk aan tafel en van het vlees heeft hij toch nog redelijk wat gegeten.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 24 oktober 2006 om 13:50 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.